יצירת קשר ראשי

נעים
מאוד

ש

מי שיר אורן. המפגש שלי עם עולם הספורט והאהבה הגדולה לתחום הכושר החלו כבר מגיל ילדות. כילד עסקתי בכל תחום אפשרי שיש בעולם הספורט התחרותי. כאשר הייתי תלמיד, ייצגתי את בתי הספר בהם למדתי בתחרויות הספורט השונות, וגם במהלך הצבא המשכתי לעסוק בספורט. עולם הספורט הוא האהבה הגדולה ביותר שלי, ומבחינתי לפתוח עסק בתחום הספורט היה רק עניין של זמן. לכן כאשר השתחררתי מהצבא החלטתי להגשים את החלום. לאחר 7 שנים באקדמיה וינגייט לספורט, סיימתי את לימודיי עם תואר ראשון בחינוך גופני ותואר שני במדעי החיים, בהמשך התמחיתי שנתיים נוספות במגמה לטיפוח היציבה. אזור הנוחות שלי שבו הרגשתי בשיאי היה במהלך אימוני כושר אישיים ליחידים ולקבוצות. העבודה "אחד על אחד" בשילוב עם היכולת הבינאישית שלי אפשרה לאנשים להיפתח אליי בצורה קלה ומהירה וליצור תשתית של אמון הדדי בד בבד עם התקדמותם בתוכנית האימונים והשגת המטרות והיעדים שלהם.
אני עוסק כמאמן כושר אישי כ-10 שנים ומבחינתי הדרך עוד ארוכה. החלום ודרך החיים שהתוותי לעצמי הם להשתית חשיבה ועשיה ספורטיבית בקרב האוכלוסייה. ברצוני לנצל את יכולותיי ולפתוח ביום מן הימים מקום שישמש בית ספורט לכל המשפחה ולקהילה כולה.

אני מזמין אתכם לצפות בעמוד הוידאו שלי. לכניסה אליו לחצו כאן.

מה אני
מציע לכם

במקום ובזמן המתאים לכם

אימון אישי – גם במקום האישי שלכם. האימונים יותאמו לזמן ולסדר היום האישי שלכם, מה שיבטיח התמדה ומימוש מטרות האימון