יצירת קשר ראשי

אימון כושר אישי

היתרונות

ל

אנשים רבים אין את היכולת או את הרצון להתמיד באימוני הכושר שלהם. אנשים רבים מגלים שמחויבות על בסיס כמעט יומי אינה פשוטה, ואת חוסר הנוחות בלצאת מהבית המוכר והנעים למכון כושר שעמוס באנשים בכל שעה משעות היום, ושניתן ללכת לאיבוד בין האפשרויות הרבות שהוא מציע. את חסרונות האימון במכוני הכושר ניתן למנות בקלות, אך במקום זאת, אני מזמין אתכם לשמוע על היתרונות המשמעותיים לשירות אותו אני מציע.
כאשר אני מאמן אתכם, הטיפול שלי מתמקד אך ורק בכם. אתם תקבלו ממני את כל מה שאתם צריכים על מנת להגשים את היעדים שהצבתם לעצמכם. אני מלווה אתכם לאורך כל הדרך, מביא איתי ידע רב מתחום הספורט וזמין טלפונית לשאלות ולייעוץ. תקבלו ממני טיפול משלים: ייעוץ תזונתי, טיפול משקם מפציעות וכל מה שדרוש כדי להחזיר אתכם לתלם. אעזור לכם לבנות תוכנית אימונים שמתאימה לרצונות ולצרכים האישיים שלכם ואדאג שתקבלו חיזוק פיזי ומנטלי של הגוף בעזרת אימוץ גישה בריאה לחיים בריאים. נתאמן בשעות שנוחות לכם ובמקום שנוח לכם. הייחודיות שלי היא שאני מגיע עד בית הלקוח עם חדר כושר שלם אשר מציע מגוון רחב של אביזרי הכושר והספורט החדישים ביותר הקיימים בשוק העולמי כיום.

למי
האימון מתאים

האימון האישי מתאים לכולם, החל מגילאי נוער ועד למבוגרים, גברים ונשים כאחד המעוניינים להיכנס לכושר. אימון הכושר האישי מתאים במיוחד ל:

מאמן אישי באמת

אנשים אשר אין להם את הידע והניסיון לבניית תוכנית אימון בחדר הכושר. גם במכוני כושר יש מאמנים אישיים, אך מאמן אישי במכון כושר מטפל במספר מתאמנים במקביל, הוא לא עורך מעקב אישי על כל מתאמן ולא מודע לצרכים ולבעיות שלו. ביחד איתי, תקבלו טיפול, מענה ויחס אישי זמין ומקצועי בכל שלב מתוכנית האימון.

מי שרוצה להבטיח הצלחה

אנשים שזקוקים לליווי אישי עקב חוסר הצלחה ביצירת מחויבות והתמדה לאורך זמן. אימון הכושר האישי יעזור לכם לשמור על הקצב ולקצור הצלחה!

אימון בשקט

אנשים המעוניינים לשמור על דיסקרטיות, או שאימונים במקומות ציבוריים מלווים אצלם בתחושת חוסר נוחות. אימון הכושר האישי מציע פרטיות כיוון שמתבצע בסביבה אותה אתם בוחרים.

לבעלי אורח חיים עמוס

אנשים בעלי אורח חיים עמוס, שאינו מותיר להם פנאי להתאמן במכון הכושר, ושזקוקים לאימון בשעות מיוחדות, לגמישות בשעות והגעה עד ביתם.

מי שעבר פציעה או מוגבלות

אנשים בעלי פציעות, מחלות או מוגבלויות שזקוקים לטיפול משקם ולתוכנית אימון מותאמת אישית ואינם יכולים להגיע למכון הכושר מפאת מצבם

מי שלא רוצה ללכת לאיבוד

אנשים שנוטים ללכת לאיבוד בין המכשירים הרבים שמכון הכושר מציע. המגוון הרב של מכשירי הכושר עשוי לבלבל מתאמנים חסרי ניסיון, בעוד אימון כושר אישי ימקד אתכם במכשירים שיובילו אתכם להגשמת היעד.